Hoppsan...så var det helg igen !

 
Det här med att visa Vackra bilder från dom som man följer ! O som ochså följer en annan ! Och dom har bl.a fått se mina Vackra bilder från Observatorielunden i Stockholm ! 
      Och denna bild har jag retweetat från Royal Coulors ! Skall vara nån utställning i London !
 
Och detta fantastiska foto har retweetats från Shatz/ Der Brettemacher ! Var fotot är taget ? Vet ej.!
 
           Det här med sporten. I TV och via egna fötter ! Motion blir det ! Nu är det tennisen från Paris som jag mest ser på ! Och icke att förglömma är morgondagens V-75 på Mantorp ! Dessutom jackpotomgång ! Och stora favoriter finns. Kan man fälla nån av dom ? Det här med koncept . Skriver alltid ett av systemen , spikharry med de 3 största favoriterna enligt streckandet av spelarna, favoritskap i % . Litet system ! Och faktum är att för 6-7 år sen vanns  en ganska stor summa med ett sådant system.. Dom är slut ,oroa er inte ! Så mycket var det inte ! Men man spela ju gratis ett tag ! Bl.a.
          Och som vanligt håller jag upp med att komma med skrift under helgen, till största del. ! Men naturligtvis följs med uppmärksamhet vad som händer i Sverige o övriga Världen ! Nu för tiden kan man ju inte sitta o vänta på nyheter från ridande kurirer ! Och det här med massmediasamhället o den 3 statsmakten ! Tål att fundera på ! Trots att den slår ifrån sig när folk kallar den för det ! Trevlig helg !
           

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0