Det här med fredag hela veckan..

 
Det här fotot kom från  följaren Paula i morse via utskick Enjoj this day , each day is a little life time Jaa, det här med att få bilder från  "jordens alla hörn ". Joodå samma som vistas en gång innan . Passa även bra idag.
 
 Idag är jag  upprörd .Våldsamma bränder,i bl.a i Haifa har drabbat Israel. Troligtvis anlagda . Och på platser i Mellanöstern har jublande människor visats. Även i Sverige visar det sig att det jublas , Förhoppningsvis i EXTREMA kretsar . Och i sammanhanget tänker man på IS o  andra Jihadister . Det hela är förskräckligt . O det här med EXTREMISTERS uppfinningsrikedom. Och hur mycket hat verkar det inte finnas mot Israel o Judar I närområden o från Iran o Saudiarabien t.ex.O  bla. Broderskapsrörelsen/Hamas kan man t.ex.tänka på. O det här med Jihadism.
 
Och detta foto har visats förr . Från besök i Israel i januari i slutet av 1980-talet  O fotot är taget fån en färd på Röda Havet. Och såg annat i israel än Eilat.
      
                   I helgen har vi mycket vintersport o V-75 att titta på bl.a. Men som pensionär kan man ju ha uttrycket fredag hela veckan. Och gläder mig personligen åt att hittills fått slå upp mina ögon på morgonen . Men idag finns Israels innevånare i mitt sinne o 20 % av dom är Araber. Och dom gläder sig säkert inte åt bränderna som även drabbar dom på olika sätt. 
          Jaa, idag blir det en tur ner i stan med inlämnande av tips bl.a.Trots allt får man köra sitt race som inte verkar vara nått aber för mig. Men sänder mina tankar till människorna i Israel. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0