Jaa, idag åkte cykelhjälmen på igen .

 
Och det cyklades en bit till välkänt ställe o promenerades längs havet . En bit. Och efter regn kommer solsken upplevdes när regnet slutat..Och promeraden gick mot Vårhallarna från parkeringen med skylten Tobisviken på 
 
Och fotona som kommer är tagna många ggr från samma område men idag är idag. Och vinden från nordost var kylig så både mössa o vantar hades på.
 
 
 
 
 O sen cyklades det åter till stan. Hälsade på kompis i närheten av affär det  handlades i. O en liten död fågel tittades på . Troligen med ordet sångare ingåendes och sällsynt sådan, i Sverige.. O som vanligt var det skönt att ha vinden i ryggen när man cykla mot hemmet efter handlandet.
 
Det här fotot fick man idag via Earth Pics ..Corfu Greece Jaa, Jaa, det här med en värld som har över 7 miljarder innevånare inklusive Sverige Och på Rhodos har jag ju varit  
     
Själv är jag ju en optimis o entusiast. Upplever att allt elände som tas ut i förskott . O ständigt ältes inte är nått för mitt bord  Tittar man ordentligt så är det ofta dubbla budskap på allt möjligt . O alla vetenskapsmän drar inte åt samma håll. O själv är man förvånad när det gäller det här med bl.a mathållningen o alla farligheter som åberopas. Hur har vi som är födda på 30-40-50-60- talet kunnat överleva . Är mig en gåta. O som sagt nu finns det dubbelt så många människor på jorden  som ungefär i början på 60-talet. O när en annan föddes 2,3 miljarder. Har maten varit så onyttig egentligen ? 
         Trots krig, naturkatastrofer, omvälvningar i klimatet, pester o annat elände så har det blivit 7,2 miljarder människor på Jorden . Och nu är det ju vårat fel som bl.a lever i dessa dagar. som har ställt till Världens kommande undergång. Jaa, att dom uppfann bl.a kolkraften , förbaskat ochså . För då hade det väl inte funnits så mycket människor på jorden via bättre levnadsförhållanden .

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0