Jaha , ett tag sen , men " gubben " kör på efter mångårigt koncept.

 
Det här fotot togs för 1 år sen i Simrishamn . Och nu ett svep från en färd i veckan på cykel till Kivik som på hemfärden  från Rörum ändade med cyklande i slagregn o åska o då togs ju inga foton på hemfärden.Och denna färd företogs i tisdags. 
 
 
Men vi börjar med detta foto av barnbarnet Abbe som fyllde 8 år i torsdags. Vilket bra foto , eller hur . Som sagt det här med att ha 11 barnbarn i åldrarna 29 till nästan 2 år . Vilken spännvidd.
 
 
Och på vägen mot Kivik i tisdags så togs detta foto.  Av en välkänd kyrka ,Södra Mellbys.
 
 
Jaa, det här med när man svänger av väg 9 vid skylten där det står Stenshuvud . Foto mot norr .
 
 
Jaa, detta foto taget på den då övre vägen mot Kivik blev ju även det väldigt bra.Som det innan.
 
 
Jaa, och på vägen hem från Kivik så togs detta foto av den berömda Konungagraven.Och där pratades det med ett tyskt par. Och det gör jag så fort jag träffar på Tyskar. Givetvis stöter jag på andra nationers innevånare o då blir det engelska. 
 
 
Från väg 9 på hemvägen söderöver togs detta foto . Och längre bort kan the Boltic sea anas.Och här var jag inte så långt ifrån Rörum.
 
 
Och bortanför Rörum på cykelvägen mot Simrishamn började slagregn o åska göra sig gällande från havet snett bakom mig. Och ganska fort blev jag genomblöt. Men om man blickade mot Simrishamn så syntes blåsvart moln söderöver. Och när jag kom nära Baskemölla så dundrade o blixtra i närheten av Simrishamn . Och stannade alldeles genomblöt på parkeringen vid Vårhallarna o så småningom lugnade det hela ner sig o son kom o hamta mig. Jaa, det här med vädrets makter ja . Och igår följa åskväder mot norost förbi Simrishamn mot Bbl.a Blekinge . På åskradarbild från Bitzortung. Kunde tittat lite mer i tisdags så hade jag inte givit mig ut.
 
       Är ju fan av Arsenal. . Och sen gamla tider även Liverpool i Premier League. Men Arsenal vad hände mot Liverpool. Förlust med 4-0 . Ingen bra början på denna säsongen heller för Arsenal. 
           Och nu blir det snart en kortare tur på cykel. Måndagar brukar va inköpsdagar av mat. Men hoppas på en  en givande längre cykeltur i veckan , utan åska o slagregn. 
 
 
det här med dubbla foton skulle vara det här i stället. Men ...:)
                      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0