Lite strul för dom som sköter min blogg . Men på banan igen.

 
Joo då , säger inte nej till en sån här vinterbild . Just nu är det ju årstiden vinter. Men varför det är så växlande väder . Vi hade snöstorm i november med bl.a. stort kaos i Stockholm. o som sagt det här med högtrycks lägen o lågtrycks gång o vindriktningar, O nu är det kalluft på gång . Hur mycket känning i sydligaste Sverige ?? Varmare på gång igen ?  Och det här fotot har jag fått från Marie . Good morning. Jaa, det här med följare o följer..
 
Så här ser det ut utanför min terass . Och igår var det kyligt i vinden men plus.
 
Och det går fotfarande att ta sig en runda på cykeln med promenad ingående . Och denna färd gjordes igår. . Och väglaget tort med nån enstaka frusen liten pöl.
 
 
Och när jag gick tillbaks till cykeln som parkerats längre ner mot stan togs detta foto mot solen. Som fortsatt förgyller vårt sinne även ovan molnen. Vare sig det är grönt eller vitt. 
    
 Jaa, det här med vintersport. Idag snart, blir det till att titta påTour de Ski o utförsåkning. Och Sveriges juniorer har gått till semifinal i hockey . Förmodligen mot Canada . 
                 Jaa, dass war alles. thats all .  for today. Ha en bra dag. 

Kommentarer
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Ja det är udda väder. På nyårsafton hade vi 11 grader varmt och igår fyra minus.

Svar: Jaa, har suttit i Luleå på en julafton på 50-talet o då regnade det av den orsaken med lågtrycken från norska havet över fjälltrakterna mot norra ishavet. Och sydväst/ västvindarna här nere i södra Sverige har i sen i somras till 85 % blåst över t.ex. Simrishamn .
Jan i Askersund

2017-01-03 @ 10:03:09
URL: http://madelein.se/
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Jag håller till i Göteborg men 20-21 december var jag i Luleå och då var det två plusgrader och regnade. Ur led är tiden :-)

Svar: Jaa, det här med att tiden är ur led . Inte om man tittar på vilket väder våra förfäder hade när det gällde värme eller kyla . Från begynnelsen .
Jan i Askersund

2017-01-04 @ 07:20:04
URL: http://madelein.se/
Postat av: Longevity - en blogg om hälsa

Helt sant, jag jämför med min barndoms sjuttiotal :-)

Svar: Har ju minnen från från många decennier bakåt . Och idag har jag läst om den arktiska kylan i södra Europa.. Sett bilder från massor av snö i Bukarest o även besvär för flyg i Ankara. I snön.
Jan i Askersund

2017-01-05 @ 08:39:44
URL: http://madelein.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0