Joo då lever i all högönsklig välmåga.

 
Det här fotot togs här i Simrishamn för ca ett år sen. Och har ju minne av många somrar från mitt liv. Och hittills är väl inte denna sommar nån höjdare . Och till påsken i år utropades det supervärme. Men hur många dagar i år hittills  har varit ständigt över 20 C i medltemperatur per dygn. I de överväkande frontvindaran från sydväst/väst från Atlanten , norska havet . Och det är bra med statistik när överdrifterna hopar sig. . Den 20/7 1901 hade Borås + 36,0 C . Räknas som värmerekord sen mätningarna börja Någinson läser man ibland . Det här med någonsin i mänsklighetens historia ? 
 
Den 20/7  togs detta foto för några dar sen då jag cyklade till Baskemölla o hälsade på en kompis Joo, det är nationalparken Stenshuvuds silluett som syns på fotot.Sevärt för dom som aldrig har varit där.
 
Och det här med småbåtshamnen i Simrishamn Foto taget för några dar sen . Då det var kyligt på morgonen men rätade upp sig på dan när solen visade sig emellanåt.
 
 
För några dar sen varnades det för åska . Då fotograferade jag av denna bild på datorn från åsksajt  Och ett av områdena kom fram nära Bornholm Men här fick vi inga knallar. Har varit väldigt lite åska över Simrishamn i år Nästan ingen knall.
 
 
Och fyllde år gjorde ju farfar den fjortonde juli en del av klanen var samlad i en av mina söners trädgård Och d här har de 2 minsta av mina många barnbarn,Franke o Rut.
 
 
Ja, det här med att vara född på Franska nationaldagen liksom kronprinsessan Viktoria har jag ingenting emot. Av olika skäl. 
 
 
 Och naturligtvis är lilla Rut allas kelgris O tiden går fort . Snart är Rut 2 år . I september är det. 
 
          Vi får hoppas att Augusti blir lite mera sommarlik med kanske ett  högtryck i flera dar med ostvindar i solskenet. Bra för bl.a turismen.  Och det här med att kunna njuta av olika slags sporter. Nu går VM i simning. i Budapest i nybyggd fin simhall. O vår Världsstjärna Sarah Sjöström slog ett nytt världsrekord på 100 m fritt på startsträckan . Så nu vet man vad man bl.a skall titta på om kvällarna . Och en annan simmerska som är fenomenalt bra ochså är Ungerns Katinka Hosszo.
          Och Roger Federer  som vann Wimbledon i år. Viken idrottsman o vilket trevligt intryck han ger. O vunnit flest titlar i Wimbledon o den här gången 35 år gammal. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0