Jaa, måndag igen ..

 Jaa, längre o längre cykelturer blir det nu. Om det blir bakslag med snö så lär väl det bli kortvarigt här i sydöstra Sverige. Men kyla har vi fortfarande i norra Canada o på Grönland o Alaska. -20-25 cirka . O samma temp har nu Mc Murdos stn på Antarktis där ju temperaturen av naturliga orsaker sjunker.
           Simmrishamn då, några plussgrader och inga vårvindar precis trots sydliga sådana. Men lapa sol en del minuter kunde jag här på en bänk på välkänt ställe utanför stadsgränsen  ungefär .
  
 
Det här med foto av solen o rita den symboliskt på kuvert vem gillar inte det.
 
 
Och dessa blommor fotograferades av på hemvägen Och detta scenario har man sett i många år 
             Det här med vvärldscupen i Homenkollen. Man undrar en del över den manliga sidan i Sverige o återväxten där. När det gäller 3-milen för damer så bev ju Kalla femma. Kanske gjorde hon ett misstag när hon inte vallade om när de andra toppåkarna gjorde det. Och Björgens överlägsenhet närmast penibel.
       Men på damsidan har ju Sverige ju bättre återväxt , särskillt när det gäller sprinten.
        Och till helgen blir det världscup avslut i Quebeck i Canada o där kommer enligt prognoser vara minusgrader , dygnet om.
 
               Jaa, fotboll. I spanska ligan åkte Barcelona på stryk med 2-1 mot La Coruna . Det här med att kasta bort sina chanser till ligatiteln. Besviken supporter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0