Det här med att leva i all högönsklig förmåga o fina minnen från Polen

 
Det här fotot togs för ungefär 1 år sen utanför Simrishamn. Strålande sol var det då , blå himmel som synes.
 
    Och det här fotot är taget idag från samma plats som ovan.Nån supervärme var det inte idag i den sydsydvästliga vinden . Med dis o moln. Och längst uppe i Sverige lästes det häromdagen om ang. strömavbrott tack vare snöfall. Jaa, det här med vädrets makter i nuet o dået. Och det här med olika prognoser från olika håll som inte stämmer överens.
 Och på hemvägen cyklades bla.förbi dessa badhytter som funnits här oavsett förnyande. Och hur många minnen från badande här har man inte t.exhär. när ostvindar förgyllde tillvaron under en längre tid. Jaa, det här med att föra dagligt protokoll . Förra årets sommar hemsöktes av ostvindar till ca 15 % .Knappt.
 
Var ju även påläst om Polen innan besöket i bl.a Krakow Foto taget från vandring i Krakow. Och det här med att landet är Katolskt är ingen nyhet. Och enligt polsk guide har religiositeten i Polen hållit landet ihop sen medeltiden. Och det är bara att tänka på vad Polens folk råkat ut för från medeltid till murens fall.
               Det här med slott i Krakow o kyrka där. Där Polens kungar ligger begravna. Och som skolklasser har kotym att besöka när dom gått ut nån viss klass. 
          Har ju ochså hört mycket gott om staden Gdansk.Av anhöriga o andra.Jaa, det här med min hjärna som har förmåga att plantera in intressanta saker i nuet. Vilket varit till fördel för mig i livet .Och skall inte heller glömma färden genom Tyskland o övernattningen i det intressanta Cottbus.Och Tyskland har jag rest i mycket. . Bland annat som sagt besökt Köln i mitten på 50-talet. Reste dit alldeles själv med tåg . Bra prestation bara det. O det här med entusiasm för saker o ting ända sen fångandet av grodor i Farmors ankdamm på 40-talet.
            

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0