Fyra besökare igår, är glad så länge jag har nån .

 
Jaa, för en vecka sen besöktes minsta barnbarnet Rut . Som minsann fyllde 2 år. Bara en sån sak.
 
 
     Visst har det blivit cykelturer efter detta delkoncept att hålla fysiken o sinnet igång  O redovisa dom i bilder jag tagit oavsett om hur många ggr i veckan När jag tittar på dessa nörkreatur så tänker jag på ett parti i bl.a. Sverige som angrep deras fisande .. Jaa, du milde .
       Jaa, vädrets makter . En annan som är intresserad av dom ser nu att temperaturen sjunker i Arktis o fortfarande är det ju mycket minus i Antarktis . Det vet väl alla.När vi har vinter så har dom varmare i Antarktis o tvärs om. Idag har t.ex. Mc Murdo Stn - 36 C .Det här med sinnet o vara intresserad av det ena o andra.
 
 
 Inte så långt från Baskemölla norr Simrishamn ligger denna äppleodling.. O sådana finns det gott om på Österlen. Och visst det är innanhavet Boltic Sea som syns.
 
 
Och det här fotot togs igår I skapligt väder. Kyligt i skuggan men solen värmde förståss .O inte långt härifrån när jag vänt söderut igen har vi hamnen i Simrishamn. 
 
 
Jaa, det här med att Simrishamn en gång i tiden hade en stor fiskeflotta och vimlade av trålare o fiskebåtar av olika storlek. Och att få se trålare komma in i hamnen är inte så vanligt precis nuförtiden.
 
 
Jodå mitt intresse för olika länder i Europa har inte minskat precis o inte heller att visa foton från dom Det här fotot är retweetat från Life on Earth , visar Lake Thun Switzerland.
 
 
Det här med det här lilla vackra landet Slovenien som man inte heller har besökt . Fotot från Discover Slovenia o visar Soca  river. 
 
 
Det här fotot tycker jag om . Retweetat från Marie Nassar They hid from the rain O det här med att vara klok som en uggla Kanske via ålder o erfarenhet bl.a.
       Idag har jag planerat en ny runda på min cykel. Här gäller att smida så länge järnet är varmt. O det har väl inte bara jag nytta av. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0