Jaa, det här med foto av mitt smultronställe o från då favoritstaden Örebro

 Och här har vi mitt kära Björneborg som jag har så  fina minnen ifrån, olika högtidshelger o andra helger o inte så långt bort då min favoritstad Örebro .
         Och på  Örebro slott jobbade min far när jag växte upp i Örebro o honom var jag o hälsade på ibland på hans tänsterum. 
 Och inte så långt härifrån fick  gå över Slottsbron för längre ner till höger låg Karollinska läroverket  som jag gick i 2 år .eller 1 ?

Jaa, då fortsätter färden från uppväxten !

 
 Jaa detta foto är taget i Örebro när familjen bodde på Sturegatan och "lille" Jan är på väg till Engelbrektsskolan som var folkskola.  Och det här med jojon som var poulär på den tiden.Och på den tiden gick man i skolan även på lördagar o då kunde jag efter skolans slut uppsöka bussen som tog mig mot Farmors Björneborg och när jag gick av bussen mötte mig ibland nån av kompisarna för jag fick gå genom skogen för o komma till Farmor o tant Greta.! O mina kompisar som då bodde i närheten.
 

Jaa, det är länge sen jag var här men skam den som ger sig

Jaa, en försöker leva så gott en kan och några stora problem finns inte försöker leva mitt liv med pålästhet o livserfarenhet. Och tyvärr har det hängt upp sig med att få foton från kameran till 2018 men från åren innan finns ju foton att ta fram. Jaa, nu ägnas det ju tid till fotbolls-vm bl.a Där Sverige vann sin grupp men åkte ut i kvarten mot England men godkänt får Sverige och på tisdag blir det en intressant semifinal den mellan Belgien o Frankrike , svår o tippa. 
         Av en anledning kommer jag att denna vecka visa foton från mitt liv 
Detta foto är taget av mig o min kära mor 1938 då jag föddes o det äldre fotot väcker även det positiva tankar i huvet och staden jag föddes i hette Stockholm
 
Så avslutar jag me detta foto även det taget i Stockhom , och varför jag  kör med dessa foton tänk på Frankrikes nationaldag ! :)
 

RSS 2.0