Gässen åter...

Idag var det så mörkt så man hade behövt pannlampa på rundan. Jag tog i lite mer idag, kan va skönt o blåsa ut. Jag hade ju ont i en vad ett slag men det fixa jag genom att värma upp några minuter på träningscykeln innan rundan. Tydligen så räcker det inte bara o stretcha alltid.

Idag såg jag gässen igen. dom gick o åt gräs på en gräsyta ovanför strandpromenaden ca 100 m bort. Ja det va kul o se dom igen. Undrar var dom hållit hus? Det är en jäkla massa  änder nu, både på land o i vattnet! Några doppingar har jag inte sett på länge. Jag ser här i fågelboken att dom mest är i Nordsjön o Atlanten sen höst o vinter!

För trettio år sen utpekades vissa politiker o andra kändisar att ha rört sig bland prostituerade. Idag har en kvinna som  var med de utpekade männen trätt fram o berättat om detta. Hon och hennes kusin som ochså var med verkar inte ha varit mer än 14- 15 år!  Dom vill ochså ha skadestånd av staten eftersom dom anser att den dåvarande regeringen sopade allt under mattan. En polis som hade hand om spaningen mot bordellen framträdde ochså!

Ja, fram o tvätta byken politiker o andra som var med men det är väl för laddat! Vissa som namngivits i alla år  kommer naturligtvis att neka nu med!

Ja var det bättre förr? Vad är dagens skandaler mot det här! Naturligtvis är det så här, ingen rök utan eld! Det här hade varit nått för Janne Josefsson.  Bratt höll väl på med det men locket lades väl på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0