Geijeraffären

Ja, jag sitter här o funderar på den här gamla affären som ju kommit upp med jämna mellanrum. har ochså läst om det sista i tidningarna på nätet. Det är ju att beklaga de kvinnor som var medelpunkten i affären för dom har ju råkat mest illa ut av alla beroende på mörkläggningen. Gubbarna kan ju ljuga o ha sig o skydda varandra men de här unga flickorna är ju dom enda som har ett ansikte!

Den som tydligen var med att mörklägga affären på order uppifrån var dåvarande rikspolichefen Carl Persson! Hos honom jobbade Leif GW Persson, kriminologen. Den mannen blir jag inte klok på! Han säger ju att allt är bara nys i princip o namnen som framförts nu har inte förekommit i sammanhanget!

På samma gång säger Leif GW att det var allmänt känt att den döde  justitsieministern Geijer uppsökte  bordeller  Han säger ochså att han tappa aktningen för Olof Palme när han förnekade Geijers "eskapader" o mörklade affären!

Ingen skall inbilla mig att Geijer var den ende i affären av dåtidens politiker, det var väl inte straffbart ens att köpa sex, men flickorna var ju 14-15 år gamla! Men som vanligt skyddar politikerna varandra vare sig det hände för 30 år sen eller i nutid! Vad som retar mig är att de  stiftar lagar o delar ut "pekfingrar" till landets fromma men själva är dom inte alltid så benägna o följa dom!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0