I dag blev det rundan igen...

Ja det blev det o det var skönt efter några dagars uppehåll!  Nu är det flera minusgrader i Askersund och säkert ännu fler nattetid. Isen har börjat lägga sig vid strandpromenaden och där är ju grunt så det inte så konstigt. I hamnen har inte isen börjat lägga sig ännu så där fanns fågellivet,bestående av mest änder. Några gäss har jag inte sett på flera dar!

Idag har jag pratat i telefon med min kamrat  från Örebrotiden, Sven-Arne. Han bodde på samma ställe där min Farmor bodde, i Attersta utanför Örebro. Allt var bra med honom. Det är kul o ha kontakt med honom igen liksom med den andre kamraten, Rolf, som ochså bodde i Attersta! Rolf  o hans fru Ann-Marie bodde jag hos i en vecka i somras. Vi cyklade runt i Örebro o gjorde utfärder i Närke! Ja en hel del har ju ändrat sig sen jag bodde i Örebro på 40-talet! 

Jag trodde jag hade kommit ihåg o skicka julkort till alla men inte! Fick iväg några idag. Jag kommer ochså o skicka i datan som e-mail o även ta bloggen(www.ekblo.blogg.se) till hjälp så nån kommer väl o få dubbelt men vadå!

Julen kommer jag att tillbringa i Askersund o nyår hos min syster Elisabet i Hjo! Det känns bra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0