Äntligen.......

Ja, äntligen verkar det som polisen o staten börjar ta i tu med de kriminella mc-gängen! Detta leder ju följdaktligen till desperata motåtgärder från dessa gäng!

Läste igår i Ystads Allehanda artt reportrar på tidningen som skrivit sanningen om dessa gangsters blivit hotade av medlemmar i gängen. Även till Kvällspostens reportrar har hot framförts i syfte att inget negativt skall skrivas om dom Stå på er reportrar!

Vi har ju ochså läst i tidningarna och hört o sett i medierna hur de här kriminella gängen skjutit på polishelikoptrar, på en polisstation, misshandlat, hotat! Idag har ju något mycket allvarligt skett! En åklagare som har hand om mål mot medlemmar ur de här gängen har fått dörren på sitt hus bortsprängd!

Vad jag inte förstår är att inte politiker fattade att de var tvugna att ge polisen resurser att  ta itu med de här  mc-gängen för flera år sen. Nu är dom ju betydligt mer väletablerade och ännu mer kriminella!

  Nu kan vi inte lyssna på de verklighetsfrånvända flumpratarna i vårt samhälle längre Nu är det hårda tag mot brottsligheten som gäller. I Danmark t.ex är man betydligt längre komna i kampen mot mc-gängen sägs det!

Kommentarer
Postat av: sydlappen

Gå gärna in på Ystadsallehanda och skriv under mot kriminella gäng.

2007-11-27 @ 03:09:54
URL: http://www.riff.se
Postat av: ekblo.blogg.se

Har jag gjort för flera dar sen min vän!

2007-11-27 @ 15:57:27
URL: http://ekblo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0