Skummat lite....

Ja, vad har jag hittat  på vebben. Politikerbloggen hamnar bl.a. om att det hittats cd-skivor från Zunamikatastrofens e-mailtrafik inlåsta på regeringskansliet som ingen vetat om, alltså inte fler band. Nu vill en politiker i Kd att KU skall titta på detta! Ku ja, det kallar jag för en gammal tandlös tiger. Jag förstår inte meningen med Ku, har någon blivit fälld ännu. KU verkar vara ett ställe för inbördes beundran o andras värdelöshet o dumhet! Ja, givetvis beror det på vem som har regeringsmakten i den svenska ankdammen!

Ja tidningarna består till  en del av artiklar om våld, sex, o kändisar, kommande vm-kvalet o så naturligtvis om de här cd-skivorna med zunamimeilen!  Drevet gå väl snart igen! Vilhelm Moberg skulle ha läst dagens artiklar, oj,oj,oj!
Sen såg jag en, tja en grej- var i världen finns exempel på att hot o våld skapar ett bättre samhälle-. Så, sant, så sant men jag sitter här o tänker, är det onda människor som skapar dagens samhälle eller är det samhället som skapar onda människor. Världen har ju alltid varit en kamp mellan ont o gott, det som människorna består av. Här gäller det att ha fötterna på jorden. Vem plockar fram antingen det onda eller goda o slår mynt av det  så att säga. Ah, det här kan besserwisserna Freudianerna ta hand om.

På en nättidning läste jag att 42-årig man,gift med 2 barn, levt  enbart på korv i sitt  liv. Han äter korv morgon , lunch, middag o kväll! Bäva måtte alla hälsoguros! Ah, va fan är det för mening o sitta här o äta frukt, grönsaker, fisk, kosttillskott m.m. Det räcker väl med 4 korvar om dan! Jag undrar om han har senap på? Korvbröd äter väl han ändå?! Det verkar ochså som han har bra hälsa! När han blir bjuden på middag nån gång så äter han ett par korvar på kiosken först! Dessutom  har han i hela sitt liv bara druckit hallonsoda. Nä det här är ju rena Kafkan. Ja, det står mer i Expressen!

Ja, i Askersund idag är det vinter, har snöat lite från o till o tempen är väl  lite över noll så marken o taken är snötäckta o det tycker jag om. Kommer sen solen fram i morgon så blir det alla tiders, uj,uj,uj!

Har lite ont i  högra vaden så det har blivit en lugn promenad idag. "Mina" gäss betade på samma ställe som igår omgiven av skator, kråkor, änder o  undertecknad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0