Från Grönköpings horisont

Ja, Grönköping är kanske inte så olik andra småstäder men någon badhusdebatt är vad jag vet inte på gång. Dom nöjer väl sig med kallbad dom ochså!?, men det gör inte jag! Hur som hellst, ett av dagens problem som tas upp i tidningen är under rubriken magrare mat problem av vikt. Det är nämligen så att jättedamen och kroppsbyggaren Frkn  Lola Gustavsson är mycket missnöjd med att de livsmedel som saluföres i Grönköpings butiker innehålla allt mindre fett o kalorier! Därför tar Frkn Gustavsson upp kampen mot de allt magrare produkterna för att om möjligt slå vakt om sin spektakulära fysionomi(jättestatus) Detta problem har jag faktiskt inte tänkt på kanske man skulle ta upp det med Torghallen i Askersund. Ibland är det ju inte så mycket som skiljer småstäder som Hjo, Grönköping o Askersund t.ex åt Eller vad säger läsarna!?

Grönköpings s.k. Nej-rörelse har f.n. stora problem i så motto att man icke längre  har något att säga Nej till och kräva nedläggning av! Vi funderade ett slag på att säga Nej till oss själva säger en representant för Nej, men det mötte så stort intensivt motstånd att det blev Nej till den tanken!
I Askersunds kommun t.ex är det ju ja till Edö o Nej till badhus, så lite skiljer det ju, men enligt min mening skulle det vara tvärtom i dessa frågor!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0