Egotrippad eller inte!?

346465-199
Ah, vadå! Exakt så här såg jag ut när jag äntrade cykeln o for ner till stan till spelhålan i förvissningen om att i dag blir det pengar. Sparar på växel som jag använder att satsa utöver det vanliga om jag kännner segervittring! P.g.a. lönesänkning(privat pensionsutbetalning upphör efter 5 år) är det dock bara att konstatera att rationaliseringen av penningpolitiken för min del inletts!
                              Allt ordnar sig om det finns en tanke bakom, att klaga ligger inte för mig! På stan mötte jag mina goda vänner Vivi-Ann o Torsten. Vi gick o titta på tomten där det skall byggas ett hyrehus med 9 lägenheter. Dit skall vännerna flytta från sitt hus i Hammar om ca 1 1/2 år om allt går som det ska! Fint läge nära centrum! När jag kom hem ringde telefonen. Det var Torbjörn. Vi på redaktionen på riff.se skall tippa hur herrlagen kommer att klara sig i allsvenskan. Ja, enklast är att gå in o titta på riffs sida, där kommer det att stå!
                             Tittat lite i Nerikes Allehanda idag:- I tisdags bars inventarierna på restaurang Strömpis i Örebro ut, igår bars dom in igen! Tvister mellan ägaren o hyresgästerna gjorde att ägaren med berått mod och med hjälp av vakter lyfte ut inventarierna som sagt men kronofogdemyndigheten godkände inte detta så därför bars inventarierna in igen! Grönköping var namnet!!!
                             I Laxå tycker en del elever i nian att det inte är roligt att plugga. En elev säger" det är så himla tråkigt att gå i skolan, jag tycker det finns så mycket annat o göra"
                            Ja apropå spel o dobbel! Det står ochså i tidningen att Margareta  Winberg utnämnts av regeringen till styrelseordförande i Svenska Spel mens en annan socialdemokrat, arbetsförmedlingens chef Bo Bylund(särbo med muntergöken Berit Andnor, oppositionspolitiker) fått sparken! Ja, regeringen lär sig spelet mer o mer från de rutinerade socialdemokraterna tycker jag!
                           Apropå Socialdemokraterna får dom mycket påskrivet för maktmissbruk i Karlsskoga av  ledare( tidningens) och opposition!
                           Sporten ja!  det har väl inte undgått nån att Ösk slog Trelleborg i premiärmatchen på Berns Arena. En av mina kompisar  Rolf var o såg matchen. Ösk lär ha spelat ganska bra o offensivt. I e.m kommer en fin match på tv 4, Djurgården- Malmö ff!! Tippar  1 garderat med 2! Lite ovisst!
                             Och håll tummarna för mitt spel, ska det äntligen bli nått?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0