Fruktansvärt, fruktansvärt!

Läste i en av tidningarna på nätet att flickan Engla i Stjärnsund i Dalarna hittats mördad! Även ett annat mord sen flera år är tydligen löst!

 42-åringen som begått detta har tydligen åkt fast för våldtäkt o våldtäktsförsök innan och suttit i fängelse för detta! Lär sig myndigheterna ingenting!  Psykiatikerna o domstolarna lär sig alldrig läxan. Dom är lika skyldiga tycker jag till att sådana här fruktansvärda händelser återupprepas gång på gång. En del människor är så sjuka att det håller inte att ha en låt gå attityd eller vad jag skall kalla det. Nu är det många anhöriga o andra människor som mår fruktansvärt dåligt. Är det meningen att många ständigt skall lida för vad en sjuk eller brottsling i återfall åstadkommer i samhället!!! 

Kommentarer
Postat av: mulin

Det känns som att det här har hänt så många gånger nu. Någon är psykiskt sjuk, begår ett brott, "behandlas", släpps, begår ett ännu värre brott. På vissa går aldrig ränderna ur. Jag förstår inte sånt här.

2008-04-13 @ 20:51:05
URL: http://apoetry.blogg.se
Postat av: ekblo.blogg.se

Ja jag hållermed dig som du för står. Ibland om jag hårddrar det så tycker jag det verkar som makthavarna tycker mer "synd om" dom som begår brott än dom som blir utsatta för dom i nån slags naiv "överhumanism"

2008-04-13 @ 22:44:55
URL: http://ekblo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0