Har alldrig varit nån vän av åska...

346465-222
Ja, o därför har jag en sån här liten bild! Men jag har öppet erkännt att jag inte tycker om åskan o det tycker jag är mycket "tuffare" än att spela "allan" o dölja det! Min farmor tyckte inte om åskan liksom min far. Ja, det är ångest o räddsla över det! Dock inte så mycket numera för min del, för det är väl så egentligen, man är rädd om livet som man tycker för mycket om för att nån f-bannad blixt ska komma o fördärva det!
                                  Ja varför skriver jag om åska just idag. Jo det är så att jag läste på en åskseit att det åskat väster om Örebro för några dar sen! O sen gick jag in o titta på en "just nu" bild o då såg jag att det åskade i Tyskland o nånstans i närheten av Gotland. Detta var för några timmar sen!
                                Det är rätt konstigt, i lumpen sköt jag med bl.a granatgevär. Dom som har gjort det vet hur högt det smäller. Det bekom mig inte liksom andra mycket höga ljud inte bekommer mig! Konstigt eller inte, att åska börjar uppträda kanske betyder att våren på riktigt är på gång. För åska uppstår ju när kallare o varmare luft möts.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0