Biljud i datan


Som det kan bli!  Fredrik som har hjälpt mig med datan innan, firma Larra, öppnade datan idag och bad mig ta fram dammsugaren och vi dammsugde hela datan, fläktar o allt. Och, visst det var damm som orsakade biljudet  och inget bi!  Som det surrade skulle man nästan kunna trott det! Nu är det skönt att slippa biljudet skall ni veta! O nu vet jag var man öppnar datan för att dammsuga den!
                          Rundor har det blivit trots dåligt väder. Gått helt ok. OS har jag tittat mer på nu när jag inte haft tillgång till datan i ett par dar. Tittat på medaljfördelningen. Sverige är förutom Island det enda nordiska land som ej tatt en guldmedalj. Det verkar ibland som vi är specialister på att bli fyror till slut när vi har medaljläge. Idag skall ju Stefan Holm hoppa höjd, blir det guld? Och sen tar vi medaljer i grenar som ingen räknat med, nu har vi ju en silvermedalj i tennis ochså genom Thomas Johansson o Simon Aspelin i dubbeln, högst oväntat.
                              Kalle Parakit har nu varit hos mig i 3 veckor drygt. Jag kan väl säga att det går långsamt frammåt, det tar tid innan dom blir riktigt hemtama.
                              Imorgon blir det färd till Motala med SPF. Bli guidade på Motala Verkstad bl.a.
               Oj, vad skönt datan hörs som vanligt, bara sus inget surr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0