Enligt min mening, icke godkänt!

Det börjar på o bli lite jobbigt det här,. har en blogg i Expressen ochså. Men allright vi kör ett tag till med den här, sen blir det nog bara Expressenbloggen.
                                Nu är ju olympiaden i Peking snart över och det blev inte ett enda guld. O det är ju otroligt många år sen det hände. Tyvärr var det ju så att när en del deltagare behövde göra årets bästa prestation på årets viktigaste tävling så blev det tvärs om. O kom man till final så underprestera dom som man trott på. Jag skrev för ett tag sen att Sverige är världsbäst på  4:e platser. En sak till är vi världsbäst på o det är bortförklaringar. Att höra på Carolina Klyfts tränare igår det var en bortförklaring i 5 minuter, sen kom han fram till att det egentligen var hans fel?!
                              Det positiva var enligt min mening cyklisterna och dubbelparet i tennis och silvermedaljen i hästhoppning, Jörgen Persson, Stefan Holm ändå, Johan Wissman trots att han blev sist i finalen. Han har framtiden för sig. Men hur har många har framtiden för sig av dom som tävla här i OS. O var finns återväxten?
                         Det här med återväxten tycker jag är skrämmande. Ta t.ex. tennis, bordtennis, friidrott, brottning, simning, skytte, ja, det går säkert o räkna upp fler grenar o sporter. O det jag undrar mest över är om dagens ungdomar är beredda o lägga ner den träningen o försakelsen som t.ex Stefan Holms generation gjorde. För o komma nånstans behövs vilja, ett brinnande intresse och åter träning o träning o en målsättning att bli bland de bästa. Har dagens ungdomar i det svenska samhället förmågan att plocka fram det där lilla extra som t.ex Stefan Holm har gjort. Jag tvivlar starkt på det!
                                   Svensk fotboll står ochså vid ett vägskäl, tycker jag. Klubbfotbollens status i Europa är låg o spelet i vissa matcher i allsvenskan uruselt. Landslaget, är ett stort frågetecken inför VM-kvalet tycker jag men hoppas att det blir ett utropstecken!   Nä, fortsätter nedgången för en del sporter så kommer vi snart att hålla till på idrottens bakgård och en viktig del av samhället går tillbaka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0