Inget att anmärka på..

Idag blev det morgonrunda som vanligt. En bit banan o en kopp kaffe innan rundan och 5 min uppvärmning på motionscykeln. I dag gick rundan betydligt bättre.Blev varken trött eller kände nåra större krämpor. Ankungarna på hembyggdsgården är nu fullvuxna och att skilja ut morsan är inte lätt. Hon övervakar dom inte längre. Hon kanske nöjer sig med FRA. Den debatten är pinsamt låg numera så för min del är den avslutad. Jag har uttryckt vad jag tycker både här o på Expressenbloggen! Ja, sen kom jag hem efter nån timme o åt  en rejäl frukost efter att ha styrketränat ryggen o armarna
                  Idag tjuvstartar OS med matchen i fotboll mellan de svenska damerna o de kinesiska. Jag fick OS-bilagan med NA så jag tittar efter varje dag vad jag vill se på TV. Nattöppet är uteslutet!. Tar vi 4-5 medaljer får vi vara nöjda men fler mottages tacksamt. Det är ju så många grenar så kanske vi har några fler som kan överraska i skytte eller nån annan gren?                  Dagens Kalle Parakit rapport.
                 Parakiter är ju känsliga  för många ljud, o för många på en gång är inte bra det märkte jag idag under frukosten. Kylskåpets lilla brummande går bra nu liksom ljudet av mikron. Kalle hoppa högt när vattenkokaren stängde av. Men han sprang fram o tillbaks i buren rätt länge o lyssnade inte på mig, tofsen bakåt o skrik,dock inte så högt. Radion har jag ju haft på halvhögt emellanåt när jag är i köket. Idag stängde jag av den o Kalle blev lugn. Jag har ju den lilla radion med "öronsnäckorna" som jag kan lyssna på.  O de här med tofsen är som med hästarnas öron, uppåt inga problem, bakåt inte bra. Men  när Kalle äter har han tofsen bakåt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0