Ja men Mona Sahlin....

Citat från nått euroturkiskt möte som tydligen Mona Sahlin besökt.
"Jag tror att det lite är det som gör oss svenskar så avundsjuka på invandrargrupper. Ni har er kultur, en indentitet, en historia som binder ihop er. Vad har vi? Midsommar och sådana töntiga saker"

Jag vet alltså inte om jag skall skratta eller gråta. Jag är själv en svensk medborgare som inte alltid tycker det svenska är så fantastiskt. Jag lyssnar på världsmusik o vill gärna läsa om andra kulturer på internet o tycker om att vi är med i EU o vill gärna att vi går med i Nato o skaffar mer kärnkraft m.m. Vad jag inte tycker om är sånt som är fanatiskt. Det ger jag tillägget  fundamentalism såsom t.ex. feministfundamentalister, islamistfundamentalister m.m.
                      Men Mona Sahlin vad är det du säger. Antingen är du den största populist som världen skådat(valfläsk) eller så är du mer korkad än jag trodde! Men Mona Sahlin är det så illa ställt med Sverige så att landet inte har en identitet o dessutom är  töntigt(fresten vilka har haft makten mest i Sverige i modern tid), så råder jag dig att emigrera till Iran. Dom behöver alla töntar dom kan få!
        Källa bloggen Feminix på Expressen

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0