Kubbning på hembyggdsgården


Rundan, alla tiders. Krämpfri. På hembyggdsgården  var getterna på lekhumör. Svansstumparna gick som propellrar. Och vem tror ni sprang omkring mitt ibland dom, jo min senaste upptäckt i djurvärlden, kaninharen som dock tog sig in till fåren under staketet inann jag hann få med honom? på fotot. Varmt o skönt ute idag o solen visade sig emellanåt.. Mötte en av bouledamerna nere på strandpromenaden och växlade några ord. Små flockar av gäss har landat på sjön de senaste dagarna har jag lagt märke till.
                               Kalle Parakit stimmar emellanåt, helt naturligt. Nya ljud, ny miljö. Örnie stimmade  när dammsugarn gick men det har inte Kalle gjort. Det gäller o vara cool som parakitägare för fåglarna kan skrika högt. Men det bättrar sig! Tålamod var ordet!
                               Idag kan vi glädja oss åt till en ny medalj i cykel. Gustav Larsson tog silvermedalj i tempoloppet. Ja, cyklisterna har verkligen överraskat. Jättekul!  Ja vad blir det i e.m. Jo jag skall gå och klippa mig kl 15.
                         Innan jag åkte för att klippa mig drog jag ut sladdarna till modemet o datan för det var svarta moln väster ut och på datan hade jag sett att det åska lite varstans o ganska kraftigt. Jag är noga med det där. Det är den bästa försäkringen! O den kostar inget mer än 30 sek tid! Nu är kl.19 o jag har suttit mycket i köket hos Kalle o lyssnat på radio. Nu skall jag skriva lite på Expressenbloggen. sen blir det sammandrag OS o där efter Olssons studio, OS-studiomed Richard Olsson o Hörstadeus eller vad han heter. Bra programm med olika gäster!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0