Ny landshövding i morgon i Örebro län.

 Ja, det klart jag hälsar denna kvinna välkommen som Landshövding. Hon skall ju bo på slottet läste jag i NA. Länsstyrelsen låg ju förr på slottet och där hade min far Nils sitt tjänsterum på 40-talet. Det innebär ju att jag som barn ofta var där o det var ju spännande. Julfesterna för barnen till dom som jobbade där kommer jag ihåg en del ifrån. Ja, oj,oj, oj, jag diggar Örebro med omgivningar!
                           Jag läste ochså i Na att gösen i Hjälmaren var väldigt fri från gifter. JA, till och med har fisken inte mer än en 1/20 del av EU,s rekommenderade gränsvärlden!. Abborren i Hjälmaren som förr nästan räknades som skräpfisk exporteras nu till sydligare länder där den som rökt räknas som delikatess! Hjälmaren är ju Sveriges 4 största sjö så det finns yrkesfiskare där.
                           Rundan idag ok i det småregnande vädret. De 4 ankorna vid strandpromenaden vaggade omkring med sina andkompisar o åt gräs. Jag gick omkring o filosoferade om allt möjligt o det slog ju mig att imorgon är det ju den förste september! Var har den här sommaren blivit av. Det verkar som tiden går fortare o fortare ju äldre man blir.
                          Imorgon(var det) spelar ÖSK borta mot Djurgården. Vi håller tummarna!   Bild orebrolan.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0