Spf hela dagen

På förmiddan var vädret så pass bra att det gick att spela boule nere vid strandpromenaden. Det blev en mycket jämn match men "mitt" lag förlora med 12-13. Appropå tävling så håller vi på att försöka få ihop 1 eller 2  5-mannalag till tävlingar i Ånnaboda den 4/9. Ånnaboda ligger mycket vackert upp i Kilsbergen c 3mil norr Örebro. Det är korpen som anordnar det och dan kallas för -en prima liv dag- . Tävlingen består av 5 olika grenar såsom pilkastnig, bollspark m.m. plus en tipsrunda.
Sen på e.m hade vi styrelsemöte, där jag då tog upp det här med tävlingarna. Fanns med på dagordningen.
              På torsdag skall det bli stadsvandring i Askersund med guidning av vår ordförande Bengt. Han är mycket kunnig när det gäller Askersunds historia. Skall bli kul att gå med på den vandringen!
               Kalle Parakit var ganska sur o "tjatig" i morse men han äter o putsar sig. Ja, han får fortsatta o anpassa sig. När han skriker o hetsar upp sig så pratar jag inte med honom men när han ser mer lugn ut då säger jag hans namn o visslar!
               Titta på en radarbild på SMHI för en stund sen. Ett regnområde med måttligt regn har kommi upp en liten bit ovanför Jönköping o rör sig norrut, så om nån timme eller två så kommer regnet till Askersund.
             Såg ochså på datan att Sveriges damer slog Kanada i fotboll i Os. I kvartsfinalen möter dom Tyskland som dom alldrig brukar slå. Hoppas det blr den här gången då!
              SPF= Sveriges Pensionärsförening.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0