En sportig helg!


Ja, vi börjar väl med att "gå" på sporten! V-75 5r, 5kr per man! Tålamod skrev jag till min syster Elisabet när jag betalade in för nästa omgångar. Ja, nu till nått som gick bättre, fotboll!  Arsenal vann över Chelsea borta med 2-1, alla tiders! Barcelona slog Sevilla med 3-0 på bortaplan, alla tiders! Real Madrid förlora mot Getafe med  3-1, Alla tiders! Smolk i glädjebägaren. Tyvärr vann divorna från Man. United med superdivan Ronaldo i spetsen mot Man. City med 1-0! I kväll om Liverpool slår West-Ham så övertar dom serieledningen från Chelsea! Alla tiders!
            Nått som inte är alla tiders är Djurgårdens kräftgång i Elitserien(näst sist) i ishockey, huva, huva! Charlotte Kalla tycker jag får godkänt för sin insats på 10 km klassiskt i världskuppen i Kuusamo på skidor. Det är väl så att det är svårt i dagens konkurrans att bli bäst både i fristil o klassiskt!? Foto.my-rawk.blogspot.com

Själv har jag ochså sportat, både i går och i dag. Full fart med styrketräning lagd idag. Katten på fotot låg i närheten av hembyggdsparken o filosofera. påminde om min syster Elsabets katt Bosse, hm? Får väl e-maila till dom o fråga om Bosse har avvikit!. Apropå djur så var jag bara 10 m. ifrån 2 rådjur i hembyggdsparken. Vi stod o titta på varann en bra stund. Tyvärr så blev fotot misslyckat, alldeles för mörkt av nån anledning!

Ja, så här disigt är det i Askersund i dag. O rått, bara nån +grad. I dag har jag börjat skriva julkort, 3 varje dag så blir det inte så "tråkigt". Några blir via datan o nån får kanske dubbelt! Annars så har parakiten Kalla fått "godisbutik" Har virat en ståltråd runt en gren som går ut från buren. O på ståltråden fäster jag allehanda "godis".  Hon har både ätit tomat, paprika, ost, äpple.  Tänker testa mer saker!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0