I morgon är det nog ingen snö kvar!


 På vintern vill jag ha snö! Det har jag alltid deklarerat var jag än bott. Kan det vara så att man har "barnasinnet" kvar, jag vet inte. Jag tycker det är spännande när det snöar o efteråt är det så vitt o fint o ljust. Ja,ja,ja jag vet, åt vädret kan vi ingenting göra, det är väl inte lönt att lägga energie på det! Men se det tycker inte en entusiast som en annan. Och jag vill ha sol o mycket värme när det är sommar! Ja, och kom inte o säg att entusiasmen avtar med åldern. Jag kan känna samma "barnsliga" glädje över saker o ting även nu för tiden. Det har med personligheten att göra. O därför har jag sällan  tråkigt vare sig jag är ensam eller inte! O det går även trots grön jul o regnig sommar
                     Tittade efter i min nätdagbok hur vädret var för ett år sen. - 0,5 stod det o högtryck! Tittade ochså på hur det var på julafton förra året, +3,5 stod det!
                        Ja, snötäcket sjunker mer o mer. Idag var det + 3 grader när jag gick min runda. I dag gick rundan betydligt bättre o vänsterbenet hängde bättre med . Troligtvis berodde det på att jag inte gick o spände mig för det var inte lika halt som igår.  
                    När det gäller andra saker sitter jag och funderar på när begreppet utbrändhet(utmattningssyndrom) tog säte i det svenska samhället o när det blev en diagnos, varför landet Sverige har de högsta sjuktalen i världen(eller hade?), mest förtidspensionerade(hade?) kontra välfärdsstaten o friskast i världen(lever längst, nästan) men det tänker jag inte avhandla på den här bloggen! Ja, jag är ochså inne o tittar på statistik här i datan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0