Snöat i förmiddag


Då skall vi få en period med snö igen. Jag gick in o titta i min dagbok här på nätet. I år har vi haft lite fler perioder med snö i november, december. Det är inte första gången jag är ute o fotograferar från balkongen den här perioden. Jag vill ju ha snö när det är vinter, det är ingen hemlighet. Väder år intressant, inte bara som samtalsämne! Hur rör sig lågtryck o högtryck, titta på radarbilder där man kan se regnvädren o ibland åskans väg, m.m. m.m.  Det som jag tycker är påfallande konstigt är att  SMHI ofta missar prognoserna. Dom har ju mycket mer till hjälp nu för tiden, sattelitbilder, radarbilder t.ex. En förklaring är kanske att vädret nuförtiden växlar snabbare o oftare både lokalt o i världen?
                     Idag har det varit storstädning i köket. Kalla satt uppe på sin gren och iaktog det hela med jämnmod. Hon ser ju liksom det hela från ovan!
                I morgon blir det rundan igen. Då har man chance o se lite spår av vilt i snön. Uppe i skogen finns det mer djur än vad man tror. Det enda jag är riktigt säker på att det inte finns är varg o björn.
                      Julen kommer jag att fira i mitt hem, liksom förra året! Nyår hos mina systrar i Hjo, liksom förra året. Går alldeles utmärkt! Det jag hoppas på är givetvis en vit jul och att alla får bra o sköna helger inklusive undertecknad!

Kommentarer
Postat av: fam viarp!

Hej farfar!



Fina bilder! Härligt med snö! Här öser regnet ner...mindre kul, men det ska nog bli kallare även här.

Ha det så bra,massor av kramar!!

2008-12-12 @ 08:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0