Allt skall kritiseras...

Som vanligt sympatiserar jag ibland med Lotta Grönings åsikter på Debatt i Aftonbladet där hon kritiserar Scialdemokraternas dåliga förloraranda. De kritiserar allt menar hon. Mona Sahlin har gått ut hårt på alla områden och lovar framför allt att återinföra rättvisan. Som om rättvisan fanns före valet? Lotta undrar ochså vad en Socialdemokratisk rättvisa betyder i praktiken!

-Socialdemokraterna, som haft regeringsmakten länge, har anpassat politiken efter EU:s ekonomiska grundpelare och har banat vägen för många av de förändringar som sker NU. Utförsäljningen av statliga bolag, till exempel, påbörjades av Göran Perssons regering. Samma regering ville införa försämmringar för deltidsarbetslösa och fattade  dessutom beslut om att tvinga arbetslösa  att flytta till jobb. Sossarna hatar nu hushållsnära tjänster, men många ministrar har både haft barnflicka och städhjälp. Nu utnyttjar Göran Persson avdraget för hushållsnära tjänster trots att han spottade på reformen i valrörelsen-

Sistnämnda stycke taget ordagrannt från Lotta Gröning i Debatt sid 32 Aftonbladet.

Det här har jag funderat på innan jag såg artikeln. Frågan är om inte en del av svenska folket både vill ha och äta kakan på samma gång som man säger. Detta rider socialdemokratin på men den vet naturligtvis att det inte håller i längden i dagens moderna världssamhälle där vi är ännu mer beroende av omvärden!
 
Jag blir upprörd när vårt största parti tummar på sanningen och lägger ut dimridåer om den egna politiken och om vad som egentligen hände när de hade makten! Detta sker i  en nästan fanatistkt dålig förloraranda tycker jag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0