Att vara and...

346465-124Är nog inte så dumt. Dom verkar ta en dag i sänder, har sina vanor, tar en lur på gräset, badar året om, är entusiastiska när man kommer med en brödbit, flyger vart dom vill, samlas i flock, bildar par, går o spankulerar ensamma ibland och verkar förnöjsamma på nått vis m. m. m.m. Ja, att vara and hade nog inte vart så dumt. All right det här är ju inte fablernas värld men ändå. 
Igår var det som vanligt datafritt. Helgen börjar ju rida mot sitt slut. Tog det lugnt på rundan . Vädret var som om det hade varit i november. 
Sett på skidor i helgen. Vi har ju 2 duktiga tjejer nu, Charlotte Kalla o Anna Hansson + flera andra bra men med skador. Synd bara att Kalla blev sjuk efter Ski De Tour! På herrsidan är det nog bara Södergren o Emil Jönsson som är bra just nu! Sen tror jag mycket på Hellner!
När det gäller fotboll så klantade Arsenal till det o förlorade 2 poäng i sista minuten mot Birmingham, inte bra, Man. United vann sin match så nu är det bara 3 poäng till Arsenals fördel! Djurgården tog glädjande nog 1 poäng i Karlstad mot Färjestad! Starkt gjort!
Sen är det ju faktiskt inte mer än nån månad tills dess fotbollsallsvenskan börjar! Undrar om Örebro kommer o klara sig kvar i år?
I tidningarna var det som vanligt mest tråkigheter. Jag tycker det är inflation i tråkigheter. Folk tycks frossa i det  men det säljer väl!. Ikväll blir det spansk fotboll på tv, det grejor det!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0