Inget större förtroende

Enligt  Expressens webbfråga ang. det svenska rättsväsendet svarar 96% att dom inte har något förtroende för det ! Jag själv tänker på de här pojkarna som blev dömda p.g.a.  att ha misshandlat en annan pojke till döds. Trots detta har de tydligen kunnat röra sig fritt och är nu häktade för misshandel o hot igen. När bl.a. sånt här händer är det ju inte konstikt att folk tappar förtroendet för rättsväsendet !

Jag tror ochså att då tilliten försvinner för rättsväsende, skola, polis o sjukvård t.ex., börjar folk finna sympati för Sverigedemokraterna o inte bara p.g.a. den ständiga förklaringen om invandrarfientlighet. Det tycker jag de etablerade partierna skulle tänka på!

Idag kom mitt senaste inlägg ang Edöprojektet in på Åsikter i Nerikes Allehanda. Det är rätt konstigt återigen att bygga badhus har inte  Askersunds kommun råd med men att satsa på ett så omfattande projekt som Edöprojektet är  det är inga problem med! Nått konstikt tänkande är det!

Ikväll kommer serien Stridspiloterna i kanal 5 kl 21:55! 4 avsnittet av 6 är det och alltihop är verklighet o handlar om hur svenska grabbar utbildas till stridsflygare för att efter 3 år vara fullfjädrade Jaspiloter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0