Just nu....

Leder Sheffield United över Svennis Man. C med 2-1 i Fa-cupen. Inte direkt oväntat. Men Svennis har gjort underverk med det här laget hur som hellst. Zlatan o hans Inter fick 0-0 mot Udinese med 10 man. Fick en spelare utvisad efter 20 min., Zlatan hade ett par riktigt bra chanser.Snart blir det spansk fotboll i tv 4 +. Bra, ett tag var matcherna förvisade till tv 4 sport som jag inte har. Jag är trött på kanalernas oskick o flytta sport hit o dit! Det verkar som canal + skall visa sm-slutspelet i hockey på kanal 9. Då säger jag upp mitt canal+ abbonemang på kabelnätet!
Appropå ishockey så vann mitt favoritlag Djurgården över Linköping med 6-0! Nu har dom kommit igång igen!

Nått mer, jaa. Tidningar varnar för transfetter, det kan bl.a. ge nån sorts prostatacancer. Smör är nog inte så dumt ändå liksom ost o mjölk! men tidningarna säljer nu mest på domedagspredikningar av alla de slag. Jag kör mitt race, bregott ä gott!

I den svenska ankdammen skrivs det nu rätt mycket om att tuffa Mona o förarglige Per inte går hand i hand precis. Det säljer säkert ochså. Nu är alla överens om att det är en läcka som har förstört det hela!

Sen tycker jag vi skall komma ihåg bland det vidrigaste som hänt i vår historia! Det är nämligen Förintelsens Minnesdag, ja just det idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0