Lotta Grönings inlägg......

Rundan idag gick bättre än jag trodde. Kanske jag svettades ut " det onda" i måndags natt? All right, idag såg jag rådjur i hembyggdsparken där det var vitt på marken. Kom några snöbyar här i Askersund för några dar sen! Men i natt skall det bli regn så nu var det roliga slut, snö lyser ju alltid upp

Lotta Grönings inlägg i Aftonbladet är alltid läsvärda. Häromdan skrev jag i min blogg något om att var det säkert en del människor bara ger  Sverigedemokraterna sitt stöd för att dom är invandrarfientliga?! Jag menade att det ochså är annat som t.ex vårdköer, folk är missnöjda  att polisen inte riktigt klarar av det växande våldet,  viss oordning i skolan m.m. Folk är alltså missnöjda med de etablerade partiernas sätt att lösa dagens svårigheter menar jag!  Det är ju ochså sant att Sverigedemokraterna har fått sina mandat av folket i ett allmänt val! Lotta skriver  bl.a. att hon tänker på de gamla diktaturerna i öststaterna när hon ser hur flera av riksdagspartierna hanterar vår demokrati!! Nä, växer missnöjet med de etablerade partierna så är det tyvärr stor risk för att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen 2010, tror jag, Jan alltså!

Lotta har som rubrik igår -Vågar Mona Sahlin säga sanningen-. står socialdemokraterna för sin förda politik på-90-? Äntligen tycker Lotta att kanske det är så att Socialdemokraterna( jag tycker alla riksdagspartier) tar problemen på allvar och talar med de människor som bl.a. känner sig orättvist behandlade och skyller försämringarna på invandrarna!

I dagens artikel skriver Lotta -vi har fått en enda stor blålila röra- något som jag även på mitt vis beskrev för några dar sen! Bl.a. skriver Lotta att hon är så himla less på dessa ideologiska partiträtor som försöker få oss att tro att det finns ett höger- o vänster trots att de är överens om det mesta! Lotta är ochså himla trött på  Moderaternas vänstervridning o Sossarnas högervridning!

Sedan avslutar Lotta med att tycka- ge mig nytt blod i politiken, fristående , tänkande politiska debattörer som söker förändring i stället för att försvara makten o bevara den-!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0