Det är bra med en bänk...


Ja, det blev 2 rundor idag ochså. Så blir det i blåbärstider. Motionsrundan bjöd på fint o varmt väder o lite prat med människor jag mötte. Det gick undan. Änderna o ankorna vid strandpromenaden låg och åt av gräset. Det ser coolt ut!. Några snokar såg jag inte i dag heller. När jag kom ut från toaletten i hamnen, vem tror ni stod där jo damen med taxarna. Vi skrattade hjärtligt båda två! Vi pratade om SPFutflykten till Medevi Brunn imorgon. Själv skall jag cykla till Torsten o Vivi-Ann i Hammar. Därifrån skall vi bila till Medevi. Sen kom jag hem, åt frukost o gav mig ut iskogen

Blåbär idag ochså. Dom i solen börjar skrumpna, men i skuggan är inte svårt att hitta fina bär. Det gäller o ta god tid på sig Själv lyssnar jag på radio o plockandet går liksom av sig självt. Inte en kotte mer än jag plocka blåbär men det kom motionärer men dom ville inte riktigt tro att det fanns men jag hade ju bevis! Det jobbigt o plocka för ryggen men jag får inte ont.

Men ibland är det skönta att vila sig. Här lite längre bort fanns det bra med bär. En stor sån där hästbroms förföljde mig men det var en liten som stack mig. Det svider till bra. Men det svullnar inte upp så som med myggstick, dom har jag besvär med!. Ja, sen for jag hemmåt , duscha o for o handla. Åt några mackor o nu sitter jag här Och om några minuter går jag o slår på tv:n. Omstart i allsvenskan i fotboll. Skall se på Djurgården- Elfsborg. Håller på Djurgården. Hoppas dom har fått tillbaks alla sina skadade spelare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0