Regnigt på Axevalla, men regnkläder på


Nu är det ju 2 dgr sen Stochampionatet gick på Axevalla. Det var ju många fina lopp men hästen på bilden Lie Detector, som van Stochampionatet var en riktig kanon. Stefan Hultman har ju ett knippe hästar nu som är utöver det vanliga. Det är roligt för honom att han har fått igång stallet igen. När det gällde spelandet för min del så var det som annat jag spelar just nu på, inget vidare. Men det här med att ha varit här med svågern för 11 gången det är mer värt än dom småsummor man förlorar! Ja, apropå regnet då. Vi hade både regnkläder o paraply så det gick alldelaes utmärkt o sitta ute!

Den här mannen, svågern Erland, han vann på allt han spela i år. Det brukar skifta emellan oss. Så Erland gick på plus. Bl.a. satsa han 50 kr vp på en 14 oddsare. Alla tiders!

Efter en lyckad lördag- söndag åkte vi igår med cykel o undertecknad o systrar o svågrar bil till Karlsborg där vi drack kaffe på ett fik nära Vätterns strand. Sen sela vi loss cykeln o , tog farväl av varann och jag cyklade iväg mot Askersund(5 mil ca).  Cyklade nån mil innan jag vek av från 49:an rätt in i Tiveden. Stanna inne i storskogen, tog fram min matsäck o njöt av tystnaden o den vilda naturen där det inte var svårt att föreställa sig fredlösa, stråtrövare o riddare med följe dyka upp. men jag klara mig o fotsatte tills jag kom på en mindre asfalrväg som i sin tur ledde ut på Laxå-Askersunds vägen. Om en timme såg jag Askersund skymta( båda kyrkorna syntes) o det var alldeles svart bortom staden. Åska på gång tänkte jag men det blev ingen. En mycket lyckad cykelfärd o det var fint att komma hem ochså efter 1 veckas begivenheter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0