Vann i går, alla tiders!


Ja, Ösk hade en tuff uppgift borta mot Ljungskile. Efter vad jag kommer ihåg så har både Ifk Göteborg o Elfsborg förlorat där i våras. Ja, kul med 3 poäng mot en bottenkonkurent. För övrigt så ser jag på åskseiten att det åskar utanför västkusten just nu. Det verkar vara ett väldigt labilt väder. Här är det inte mer än 10 grader så det är väl varmt o kallt som slåss mot varann. Själv har jag suttit o hört på musik i datan hela e.m.  Har både musik inlagd på mina dokument o på favoriter. idag har jag lyssnat på Ivan Rebroff o turkiska sångerskor, som är duktiga!. Har mappar med olika musik. Turkiska sångerskor som sagt, grekiska musiker, folkmusik o klezmer musik. Det är j-ligt bra för trycker jag t.ex på turkiska sångerskor så kommer alla namnen fram och så är det bara o trycka på ett namn så kommer videofilmer fram med dom o.s.v.  Jag hämtar musiken från Youtub. Jag har bra ljud i mina högtalare tycker jag.
                                           Jag har tittat lite på SVT-text. Där står det att efter tillägen till FRA-lagen så är fortfarande 14 myndigheter o instanser negativa men det står ochså att 42 myndigheter o instanser  INTE har något att invända. Detta tas inte upp av några lobbyister för det är väl så att kappan vänds efter vinden i ankdammen! Det förra "hatobjektet" innan detta var ju Kina. Jag undrar vad nästa blir? Sen undrar jag om vi inte är övervakade mycket mer av personer o seiter o spionprogram som vi inte har någon aning om när vi är i datan?! Appropå lobbyister tror jag dom i vissa fall är lika "farliga som FRA-lagen! Dom här lobbyisterna kan förvrida huvet på många, särskilt dom som är anställda av en del politiska partier där 1+1 blir 3! 
I DN står det att Överbefälhavaren tycker att det är olyckligt att det  blivit en form av målkonflikt mellan försvarsunderrättelser o personlig integritet. Sen redogör han bl.a. om hur han som befälhavare och då försvaret har behov av att få uppgifter. Han tycker det är en viktig del som kommit bort i debatten. Dett är inget inspel i debatten säger han. Jag vill inte bli en bricka i den!
                             I DN står det vidare att hundra krögare i S-holm ska betala 150 milj. i extra  skatter o avgifter Bra för staten o inte synd om  dom tycker jag! Ja, nu har jag som vanligt sagt vad jag tycker. O vad alla kappevändare, lobbyister o populister tycker det skiter jag i ! Bild. osk.nu
                                 Nä, nu skall jag snart se Ifk Göteborg mot Hälsingborg på tv. Undrar hur planen kommer att vara?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0