Betyder mest, tycker jag!


Nu börjar snart ju snart fotbolls EM. Fottbol på VM o EM (herrarrna, damerna får ursäkta!) är den bästa sportupplevelse  jag kan tänka mig. Jag var ju i Berlin på fotbolls VM -06. Tyvärr hade vi otur med utlottningen så vi fick inga biljetter men vi var med om stämningen i Berlin o det var vackert så.! Dom här 4 spelarna, Zlatan, Henke, Olof o Andreas tror jag är viktigast för det svenska laget. Lyckas dom inte så går inte Sverige vidare från gruppen anser jag. Sen tror jag  som jag sagt att man helt enkelt får skippa Linderoth o ta in Anders Svensson på hans plats. Linderoth är ju nästan totalt matchotränad o nu är det ju andra bullar än i träningsmatcherna och i EM läggs inga fingrar imellan!
                               Får  Zlatan  det understöd som han behöver så blir det succe o i så fall beror det till en del på mannen nedan!




Henrik Larsson, Sveriges frälsare! Nä så enkelt är det ju inte men hade inte Henke tackat ja så tror jag Inte Sverige haft en chans att ta sig vidare från gruppen. Nu kan det gå, men det blir inte lätt!

Dom här 2 killarna, Olof Mellberg o Andreas Isaksson behöver ochså spela absolut på topp för att vi skall gå vidare från gruppen.
                                       Förbundskaptenerna! Chansa inte med Linderoth i matchen mot Grekland o ta med Sebastian Larsson i stället för Chippen i startelvan. Annars kommer grekerna att såga oss på den kanten tror jag!
                                  HUR DET ÄN GÅR FÖR SVERIGE VILKEN FEST DET KOMMER ATT BLI PÅ TV 4!
Givetvis heja Sverige friskt humör.....!   Foton Henrik redcafe.net, Zlatan spaces.live.com, Olof hk.geocties.com, Andreas fr.uefa.com

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0