I väntans tider...

Även en karl kan gå i väntans tider om det gäller sport t.ex! Nu väntar jag o många med mig på EM finalen kl 20:45. Jag tror på Tyskland men kommer Ballack att spela? När jag titta på SVT-text så fanns det kanske en chans att han spela.
                                          Fortfarande tycker jag inte Sverige gjorde nått bra EM. Herre gud det är ju välbetalda proffs dom ochså. Kondisen tyckte jag var under all kritik t.ex. Och sen när jag läste vidare på text-tv såg jag följande: SVERIGE ANFÖLL MINST I EM:  I em har de som VÅGAT satsa framåt vunnit på det- det visar statistik från Uefa. Men på det området var vi sämst i klassen.
De lag som hållit bollen mest är de 4 lag som gick till semifinal. Sverige ligger sist med 42,69 % bollinnehav.. Laget  anföll i snitt 9,67 gånger per match vilket ochs innebär en sistaplats bland de 16 lagen i em.
                                           Sverige sköt i snitt   11 skott per match, vilket ger en ny föga hedrande sistaplats!. I sportspegeln, svt 1 20:00 kommenterar förbundskapten Lagerbäck statistiken
                              
Ja, alltså nu blir det väl en massa kända bortförklaringar igen! Jag vill ställa den här frågan: Hur kunde Sverige nästan ha motsatta siffror vid Vm-94. Vad har man inte tagit nytta av  sen den tiden. Även  EM -92 var det ju mer anfall o mer teknisk fotboll. Nä, eran Lagrell, Lagerbäck o Andersson bör avslutas fortast möjligt. Det verkar som Sverige har låst upp sig i nått slags feghetsrecept sen länge. Försiktigt efter våra reurser, försiktigt, försiktigt försiktigt ..... åsså bollen på Zlatan som skall gör allt!!! Måtte han inte tröttna. In med unga spelare efterhand. Nån finns i Spanien, några i Holland, några i England , Elmander o Larsson o någon till. Mellberg är bättre än någonsin. Men ut med en 4-5 st ur landslaget till att börja med! Gör det bättre själv brukar man få höra ibland. Ja, om jag hade haft deras lön o fått träna som dom så hade det inte varit omöjligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0