Lever som hon lär?


Damen på bilden är f.d. stadsrådet Ylva Johansson S.  Enl Aftonbladet gör exministern stora "pigavdrag" Tidigare S-ministern Ylva Johansson var en av "pigavdragets" mest hårdnackade motståndare. Nu får hon en skattelättnad på 6.200 kr. Genom att själv utnyttja den nya lagen. "Nu tar moderaterna upp sitt pigavdrag suckade Johansson(S) i en riksdagsdebatt 2004  skriver Svenska dagbladet.. Hon menade att lagen om hushållsnära tjänster, som regeringen drev igenom den 1 juli förra året,  innebar "att öppna för en  helt ny låglönesektor" . En poltik som hon "bestämt" avvisade Jag följer de skatteregler som gäller säger hon till tidningen. men hon tar bestämt avstånd  från förslaget och tycker det är orättvist. Det skall avskaffas om det blir ett maktskifte!  Maken till hyckleri kan man leta efter! Jag säger inte mer. Foto scanpix
                            Sverige tillhör skattevärstingarna i Europa står det ochså i Aftonbladet. Ja,ja, no komments!
                  Enl. SVT-text. Talibanerna har hittat nya mål:  Talibanerna har förstört Pakistans enda skidort. De flesta byggnaderna i skidanläggningen brändes ner . Talibanerna sköt ochså 2 släktingar till en lokalpolitiker. En kvinna brändes ihjäl i ett hus som stuckits i brand.  Dom är väl duktiga, packet!

                             Så tar vi nått roligare: Miljönämnd stoppar pratglad goja: Papegojan Girli får bara vara ute i sin voljär 2 tim. varje dag och inte alls på helgerna. Det har miljönämnden i  Grönköping, förlåt , Lerum bestämt. Orsaken är att gojan pratar så mycket goja att grannarna blir störda. Striden har pågått sedan 2002, då grannarna för första gången vände sig till nämnden, skriver Göteborgsposten. De krävde åtgärder för att få tyst på Girli o 40 andra burfåglar i samma villaträdgård. Girlis ägare har överklagat beslutet. Girli själv pratar glatt vidare: "Goddag, goddag, tittut!"
    
Tja, man kan väl säga att Ylva ochså pratar en massa goja på sitt vis?
Nä, nu blir det fotboll. Jag håller på Ryssland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0