Så här kommer vi o ha det i slutet av nästa vecka?!


Ja, så säger Expressen!  Hoppas att det håller i sig i många veckor! Foto Johanna Petersson
På Svt-text står det: 1000 anmäls för svartjobb: Cirka 1.000 personer har polisanmälts av skatteverket under en granskning av företag som hyr ut arbetskraft, uppger Göteborgsposten. Misstänkt fiffel för 2 miljarder kronor har avslöjats. Hittils har 800 företag granskats och ytterligare 300 står på tur. Uthyrningen sker till såväl till privata som offentliga arbetsgivare. Bygg, transport och städning är de vanligaste branscherna. Ett relativt nytt inslag är att en allt större del av svartjobben organiseras av kriminella gäng.
Bra regeringen, äntligen nån som tar itu med det här även om det skulle gjorts för flera år sen. Hoppas inte det är för sent!  Oppositionens o socialdemokraternas största insats var väl att jaga regeringsmedlemmars m.fleras synder för flera år sen med svart barnvakt t.ex(nått som dom säkert haft själva nån gång) Hörde fresten i radion att det är bl.a. kriminella mc-gäng bla.som står bakom men dom har bulvaner som jobbar åt sig!
 På text-tv står det ochså: Ökade klyftor under S-regeringar.  Ja, det är ju något att tänka på för länets socialdemokratiska riksdagsledamöter. I Nerikes Allehanda står det: Socialdemokratisk offensiv inför den andra halvleken. Ja, sen verkar det som socialdemokraternas tidräkning börjar som sagt 2006. För sedan står det så här; Ökade orättvisor  och ökade klyftor. Det är vad den borgerliga regeringens politik har inneburit när den sammanfattas med socialdemokratiska ögon.
Har socialdemokraterna tagit skygglapparna på sig!

                                                   GREVEN
Greven stirrade på grevinnan när hon stapplade in genom dörren i neglige.
-Oh, älskade Adolf, sa hon kelsjukt , pigan brände vid frukosten.
Kan du inte ta lite kärlek som frukost istället?
- För all del, snörvlade greven, skicka upp människan...
                            Inför kommande begivenheter
                   EN SEXA SKÅNE
1 st  vykort av  Skåneslätten
6 dl hembrännt
Häll upp spriten i ett snapsglas(eller tager vad ni haver)
Svep drycken
Studera vykortet
 Går lika bra med Närkes eller Varaslätten för dom som så önskar o behöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0