Rätt låt vann tycker jag

Ja, rundan idag skedde i dis o nån minusgrad. Nu lyser däremot solen. När jag tittat på Smhis prognos för Askersund verkar det bli lite kallare o lite snö?! På rundan var det fint som vanligt. En spillkråka trummade på en trädstam så man skulle kunna tro att ljudet kom från en kulspruta av -38 års modell! Den vita anden syntes ej nånstans, varken vid strandpromenaden eller i hamnen. Kanske har han o en del kompisar förflyttat sig tiil en annan bit av Vättern eller rentav en annan sjö?
Min svåger fick in några femmor på v-75 så nu spelar vi "gratis" några gånger. Perelli vann ju schlagerfinalen det tycker jag var bra. Hon är väl ochså en diva men har betydligt mer innanför pannbenet än en annan diva( som inte var med) tycker jag!
 Djurgården vann över Linköping i  smslutspelet ishockey och ett annat lag som jag känner för ,Timrå, vann för 3 gången över Modo som nu ligger illa till! Arsenal fick bara en poäng mot Middlesb.  Nä, nu skall jag gå o se på Charlotte Kalla men hon har en svår uppgift, klarar nog inte 3 platsen i världscupen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0