Allt händer i Grönköping....


Javisst gör det det! Att Grönköping har Gladan som stadsfågel är kanske inte så konstigt men att den sätter sig på ett av de få vapen som försvarar staden är mer ovanligt. Tänk om den trycker av!
                                               I stadens, och en av Sveriges mest inflytelserika tidningar kan vi läsa följande
              Spelbolag satsar å försämringar! De är så att Grönköpings spel äntligen blivit sämre, varigenom alla som till äventyrs känna sig manade att pröva lyckan hos fru Fortuna istället skall förmås att lägga sina pengar å något mer sedligt och uppbyggligt, t.ex. spelbolag från helt andra delar av världen!
                                                Ja 1 maj var nykter för de flesta trots att spritdrycker ännu så sent som dagen innan tycks ha åtnjutit en betydande popularitet hos såväl hög som låg.
                    Efterlängtad militär framgång för Grönköping: NY STOR VAPENAFFÄR MED SKÖVDE! Än biter det Grönköpingska stålet!
                                              FARTKAMERA GAV INGA SNABBA VINSTER. Försöket att medelst hastighetskamera öka stadens inkomster och därmed möjliggöra förnyade satsningar å vård, skola, m.fl. omsorger har dessvärre inte burit den frukt som många räknat med. Asocialt beteende bland stadens fortkörare antas allmänt vara orsaken till den uteblivna framgången
                                           ETANOLMISSBRUKARE I FARTEN! Bensinterapi insättes.   Äntligen, säger Grönköpings ledande etanolbonde riksdagsmannen Jonas Kröken i kröken(c) kan mina magra jordar börja avkasta ordentligt. Grödorna är alltför värdefulla för att folk skall  sitta o glufsa i sig dem, bättre är att de kommer till högteknologisk användning i en farmtidsbransch som bilsmen säger han bl.a.
                                           Tydliga besked i årets förstamajtal: ALLT DÅLIGT SKALL BLI BRA! Allting dåligt skall bli bra- och i vissa fall t.o.m. bättre!. Se där ett framtidsinriktat löfte som härv. kommunledning(S) hälsade årets upplaga av arbetets dag med att ställa i utsikt åt väljarna efter nästkommande val, blott de välja rätt vid detsamma!
                                         Ja, säger Askersundarn, det är som vanligt, ränderna går alldrig ur!
Källa: Grönköpings Veckoblad  Bild: birdphoto.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0