Det gick inte!


Nä det gjorde det inte! Tre Kronor förlora mot Kanada i ishockeyvm med 4-5. Ser man till hela matchen så var reultatet  rättvist, tycker jag. Henke var sig inte riktigt lik i målet, släppte in 2 skitmål! Men Kanada har ett anfall som är svårstoppat, sickna bjässar. Det var bara 3 som kunde sätta emot där , tyckte jag, Frögren, Wallin o Murray. All  right, ikväll blir det bronsmatch mor finnarna, det blir nog rätt avslaget, men vi får inte glömma att Sverige inte var  tippat att gå till semifinal.
                            Tittar lite i AB. Där står det att polisen tror ATT BONDE RÅNATS O LÄMNATS ATT SVÄLTA IHJÄL. Bonden var tydligen fastbunden. F-n vad upprörd jag blir o det är jag ju inte ensam om. En del människor är onda o kommer nog alltid att så förbli! Det skylls ju på att folk knarkar o är påverkade när brotten begås. men har man inte något som hellst ansvar i det här samhället för vad man gör. Det skylls på allt möjligt!
                           Idag firar Norge 17 maj. Norrmännen firar ju på ett helt annat sätt än vi gör, mer glädje, pompa o ståt. Fortfarande glädje över krigsslutet. Men det är dyrt i Norge. Redan för 15 år sen när jag och 2 av mina kompisar var i Oslo kostade en kopp kaffe o kladdkaka(tror jag der var) i Wiegelandsparken, 60 kr!  
                          Sen står det i tidningen att barn behöver omväxling, det behöver vuxna ochså vare sig man har barn eller inte. Ett liv där man inte kan hitta på nya saker är ett torftigt liv tycker jag, det behöver inte vara att resa till månen, det kan gälla vardagen.
                          Lotta Gröning skriver bl.a. -S-AKADEMIKER STÄMPLAS SOM KLASSFÖRÄDARE., det finns fortfarande d ett bildningsförrakt.  Sen avslutar Lotta hela artikeln med att allt ska va som förr. Ja det är som jag skrev igår ang. Mona Sahlin, det är inte 1950 nu. Många arbetare är numera välbetalda t.ex metallarbetare. Om dom röstar borgeligt, är dom ochså klassförädare.Jag, själv som är pensionär, kommer fr.o. m. i juni att ha den minsta inkomsten någonsin men jag röstar inte på vänstern för det. För mig är det andra saker än inkomst o socialgrupp som betyder något. Trygghetssyndromet att rösta på ett visst parti bara för det är störst, vackrast o bäst o för jag alltid har gjort det t.ex, o för att det "ska va så" ligger inte för mig!
                           Jaa, vad hittar vi mer, Ja Charlotte Perelli ska tejpa sina tuttar, bysten var nära o hoppa ut. Men tänk om dom gör det, då vinner hon säkert . Sen känner hon sig pressad, är det av korsetten o tejpen tro?
                           Det står ochså att Kd-ledaren ville klippa bort skämt om bögar i programmet  "extra extra". Vill han klippa bort skämt om heterosexuella ochså?
                           Sen i NA:s Latte står det nått om svenskarnas trygghetssyndrom, trygghetsnarkonamernas land. Det återkommer jag till för det har jag skrivit om som hastigast nån gång innan.
                               Nu blir det snart v-75, fotboll o hockey men det är en stund kvar, få se om jag "hittar" på nått mer!

Fotot taget innan Askersund på vägen från Åmmeberg.
                          

                          

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0