Idag blev det en promenad.


Blev lite fel ordning på korten, men all right, det här är min f.d. Virago splitter ny när jag hämta ut den i Olofström, jag tror-94.

Efter att ha gått genom Hembyggdsparken går jag ju alltid ner mot strandpromenaden och går på den väster ut. I stan befinner jag mig hela tiden. Häromdagen hörde jag i radio en dam prata om Askersund som en lite okänd pårla. Håller fullständigt med!  Denna storslagna natur som finns i stan o dess omgivningar är ju unik. Ta bara skärgården t.ex. Alldeles inpå en.  Ja, jag försöker dra mitt strå till stacken genom att visa foton från denna vackra bygd! Det här är inte den enda byggd jag sett i mitt liv ,så jag vet vad jag pratar om! Bortanför vassen som syns brukar den vita ankan o hans kompisar hålla hus. Den skadade gåsen höll till där i vintras och har varit där i vår ochså. Åt vänster om fotot har jag min favoritbänk där jag sitter o tittar ut över vattnet o solar! Jag säger bara uj,uj,uj,!


Sen fortsatte jag längs strandpromenaden o gick ut på Borgmästarholmen. Tog då det här fotot mot strandpromenaden. Båtarna börjar komma  o lägga till vid bron efter "vintervilan" Ni kan tro det är fint på Borgmästarholmen nu, med all grönska. Nu har dom öppnat serveringen ochså, bara på lördag o söndag än så länge. Brukar gå dit under sommaren så där en gång i veckan o dricka kaffe o prata med damen som serverar. Jag har glömt om hon äger(arrenderar) stället. Sen gick jag tillbaks över bron o fortsatte mot hamnen. Där blir mer o mer folk på helgerna o en del kommer på motorcyklar. Ja, lite sugen blir jag som hade en Yamaha Virago 1100 kubikare för en del år sen på nittiotalet. Det var en glidare. En vacker mc o härlig att köra! Ja, en vinst på mitt 10 veckors lotto så... Jag är vital nog att köra ännu. Ränderna går inte ut som sagt! All right, apostlahästarna är ochså brar att ha så från hamnen fortsatte jag förbi sjöbodarna på andra sidan bron o så gick  jag via den vackra kyrkogården hem till lägenheten, gjorde några övningar, åt o duschade.
I mogon har jag tänkt mig en cykelfärd till ett av mina paradis, Tjälvesta naturreservat. Skall ni följa med?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0