Lena Mellin höll med mig..

I går skrev Lena Mellin i AB: SYRRORNAS TAKTIK- ett misslyckande Lena tycker att p.g.a. förhandlingarna inte tagit fart efter en månads strejk måste Vårdförbundets taktik betraktas som ett misslyckande Hon menar ochså att Vårdförbundets ledning är skadeskjuten. Den sa ju ja till det senaste medlarbudet men medlemmarna gjorde tummen ner! Jag(Undertecknad) tycker inte att det här med nu eller alldrig  håller, inte när man är sist ut att förhandla om lönerna när andra förbund fått så där 4% tror jag att det är, och efter åravis av förhandlingar innan! O är inte lärare o andra yrken som har med människor att göra lika viktiga som sjusköterskornas. Det verkar vara nått desperat över det hela!
                                      Ja, det är skönt att inte gå med strömmen alltid, det är lätt att dras med i lobbyist o mediadrevet. Har sett anonyma insändare där skrivarna är kritiska till sjuksköterskornas agerande!
                                       Vad har vi mer idag då? Skall läsa tidningar på nätet. Jaha då var det gjort!
                              I AB(i alla andra tidningar ochså) står det att 2 är anhållna för sabotage förberedelser. Svetsare fastnade med sprängämnen på kärnkraftverk. Huga!  Området avspärrat. Det farliga sprängämnet Tapt har hittats på påse. Tapt  har använts av terrorister tidigare!
                             Alla partier lockar med mer tid för barnen skriver Lena Mellin. Undertecknad undrar om överbudspolitiken börjat, det är ju bara lite mer än 2 år till nästa val
                             Politikerna uppmanar oss att åka tåg o buss men flyger själva. 2 st intervjuade men namnen har ingen betydelse för mig. Ja, när det kommer till kritan så står man sig själv närmast!
                                    Enl. DN så ökar stödet för EU, främst de unga väljarna är positiva. Gläder mig!
          I expr. har Ulf Nilsson som rubrik för en artikel: Avund o avundsjuka gör dig  varken rik eller glad. Det räcker för mig att läsa. Behöver inte läsa mer! Hoppas att han skriver om Jantelagen nån gång, det finns ju berörningspunkter!
                               Ja, sen skall jag göra reportage för riff.se om Elitloppet på Solvalla. Kommer ju att vara på plats. Nu skall jag lyssna på Ivan Rebroff. Har laddat ner hans sida på youtube bland favoriter. Kul att ha återfunnit honom!
P.s. Jag läste ochså i nån av tidningarna att Miljöpartiet förhandlar med alliansen om vallagarna som partierna tycker behövs moderniseras D.s.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0