Lite mer tidningsläsning!

Ja, vad står det nu i Expressen. Jo, det står en artikel om politiska extremister skriven av en Magnus Sandelin som författat boken EXTREMISTER. han skriver: Den millitanta vänsterns engagemang kan förefalla sympatiskt, men bakom finns ett inskränkt, etelistiskt tänkande där det EGNA våldet ses som rätt! Han skriver ochså:Förlorar vi rågången mot sådana grupperingar är vi illa ute! Ja, han har helt rätt tycker jag. Vänstergruppen AFA, Antifascistisk aktion, har jag  sett i aktion i tv o faktiskt i S-holm en gång. Dom är ofta klädda i svart o har maskerat sig och använder sig av våld som dom anser är rättmätigt. Konstigt nog använder dom sig av samma våld som faschisterna en gång börja använda! Det är väl med dom som med fotbollshuliganerna som under nån sorts täckmantel får anledning o ta till våld! Nä fy f-ken för såna extremister. Jag håller fullständigt med artikelförfattaren
                                                 Det står ochså om en knarkpåverkad som mejade ner far o son och dödade dom. Han vill nu slippa fängelse! Ja, nu kommer väl det mest o stå om honom, dom anhöriga glöms snabbt bort!
                                                 Ja, vad säger man om det här: Sverigedemokraterna större än KD enl. väljarbarometer! Jaa jag säger som jag gjort innan att det inte är bara missnöje med invandringen som gör att SD växer. Upplever människor att det inte är ordning när det gäller brottsbekämpning, skola o sjukvård m.m., ja, det är ochså nått ett missnöjesparti tar röster på!                               Om Engla står det ungefär detsamma som i AB.
Ja, sen har jag hört i radio att islamistfundamentalisterna Hizbollah visar sitt onda tryne i Libanon igen. Så uttryckte dom som läste nyheterna INTE sig. Men jag tycker så!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0