Nytt svenskt rekord men...

Ja, det är ju inte nått rekord av det roligare slaget. En 22-åring körde hem en kompis från en fest o blev tagen i en kontroll med 3,36 promille i kroppen! Sug på den! Enl. expert på alkoholförgiftning är det troligtvis nytt svenskt rekord. Jag undrar om kompisen kom långt efter?
Mer o mer hjälp kommer nu till de drabbade områdena i Kina o Burma.
Regeringen vill göra a-kassan obligatorisk! Dåligt förslag tycker jag! Man skulle kunna tro att det är en omvänd rokad på nått vis. Socialdemokraterna håller med mig!
Tyvärr verkar min favorit Hillary Clinton inte bli president. John Edvards, mäktig demokrat, har ställt sig på Obahamas sida. Nu tror jag republikanen Mc  Cain i lugn o ro kan invänta presidentvalet o vinna det!
Ja, sen kommer det som jag trodde skulle komma. Loorföranden Vanja Lundby- Wedin tar sköterskorna i"örat" och säger " man kan inte komma sist in i avtalsförhandlingarna o  kräva mer än andra! Jaa, jag anade det som sagt!
              Från Aftonbladet med egna kommentarer!
Vädret ser inte ut att bli nån höjdare i Askersund med omnejd, kallt o regn i några dar. Bara det är bra till nästa helg för då är jag i S-holm
 Idag har det varit lite kaos på bloggen. Blogg. se har tydligen omplacerat den efter nyordningen, därav kaoset. Nu funkar det. 
 När det gäller min färd genom Sveriges landskap så åker jag bara genom ett i veckan, fick håll, har ända "besökt" hälften av dom. Nästa blir Västmanland.
Israel är en ny kategori på min blogg. Kommer att skriva om Israels historia i dåtid o nutid! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0