Ska bli kallare men....

Jag har ju "semester" året om som jag brukar uttrycka det. Jag är ju inte beroende av att gå o vänta på att t.ex just i juli måste det bli fint väder för då har jag semester. Det är alltid fint väder nån gång under året.
                                          Alltså igår såg jag Tre Kronor göra världens match mot Ryssarna. När det var 5! sekunder kvar av matchen slog ryssarna in 3-2. Sverige borde haft minst oavgjort  tycket jag. Douglas Murray( det kraftfulla nytillskottet) o Anton Stråhlman fick matchstraff tidigt i matchen. Murray tacklade den ryske kaptenen inte helt rumsrent o slagsmålet som uppstod deltog Stråhlman bl.a. i Jag tycker ju jag har sett värre tacklingar under årens lopp som bara gett 2 eller 5 min. Hade det varit en kanadensare så tror jag alldrig han fått matchstraff.
                                        Vill vi  tjäna 107.000 kr  genom att inte göra nått o bara ligga i sängen i 3 månader  ska vi bara ansöka ansöka tiil Nasa om att få bli testperson. Ta chansen, ungdomar!  Källa D.N tror jag. Har glömt.
                                       En del får chansen att bättra sig. Den chansen verkar inte tippelmördaren Juha Valjakkala ta. efter att ha, för vilken gång i ordningen vet jag inte, så har han nu försvunnit från sin lägenhet efter att vara frigiven på prov. Han är nu efterlyst. Numera heter han förresten Nikita Fouganthine. Måtte nu inte nått hända oskyldiga människor! Ja, vad är det man säger, ränderna går aldrig ur!
                                      Appropå brott så tycker svärmorsdrömmen, advokaten o förre justitieminister Thomas Bodström att det behövs en effektivisering inom rättsväsendet. Om han nu tycker det varför gjorde han inte det när han själv var justitieminister? En förklaring är att han inte fått igenom eventuella förslag p.g.a.  motstånd av dåvarande  sammarbetspartnerna Vänsterpartiet o Miljöpartiet. Men då kunde han ju fått igenom förslagen med hjälp av den dåvarande oppositionen. Men partipolitik är viktigare än människors säkerhet i rättsstaten. 
                           För 3-4 år sen skrev jag till poppulisten Bodström att jag tycker att i dagens samhälle är det mer synd om dom som begår brott än dom som blir utsatta för dom. Som medborgare begärde jag att få ett svar eller ett resonemang om frågan. Fick jag alldrig!  Hoppas Beatrice Ask kan ta tag i saken o göra det som Bodsröm alldrig gjorde!
                  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0