Skulle kanske polisen behöva?


                              Läst lite i Exp. nättidning
Den här Spitfiren är den enda som flyger i Sverige  och är i fullständikt orginalskick med målning o allt. Mannen som äger planet heter Bertil Gerhert o han säger att planet är mycket kraftfullt o roligt att flyga. Det förstår jag , vilken lyckost. Bertil åker runt på olika flyguppvisningar o visar upp planet. Sist jag såg en Spitfire var när Sturup firade 10 eller 20 års jubileum o det exemplaret var från England tror jag.
                              Idag har det begåtts väpnat rån i Charlottenberg mot både Nordea o Sveedbank nära norska gränsen. Det bara o rationalisera Är man ändå där så. Polisen titta på. Rånarna var för tungt beväpnade. Mitt råd är att dom skaffar sig en Spitfire med beväpning. Jag vet inte vad jag skall säga ibland men ponera att rånarna av nån anledning börjat skjuta på folk. Skulle polisen fortsatt o titta på?
                              Apropå försvar så säger experter nu att den kränkande ubåten i Hårsfjärden 1982 kunde varit en taxibåt! Jag skulle nog använt kategorin ankdammen på det här
                              Zlatan hyllas överallt idag, det är han värd. I nån tidning står det att Ryssland är så dåligt att vi slår dom i e.m. Yppie, då behöver vi bara spela oavgjort mot Spanien o Grekland eller hellst slå något av de 2 lagen. Med Guds o Zlatans hjälp så?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0